HAAS+SOHN akumulační krbová kamna Molde, černá/denim blue
  • Doprava zdarma
Kachlová krbová kamna Hass+Sohn

HAAS+SOHN akumulační krbová kamna Molde, černá/denim blue

Kód: 0424617430000

Krbová kamna Molde Štíhlý společník s akumulací tepla. Nepřehlédnutelný elegán z plechu a kombinace bočního obkladu kamene.  Úsporu tepla získáte díky možnosti uzavření externího přívodu vzduchu. Nebude vám tak unikat teplo do centrálního přívodu vzduchu, ani nasávat studený vzduch zvenku v době, kdy v kamnech netopíte. Uzavíratelný přívod vzduchu do ohniště Easy control, komfortní ovládání přívodu vzduchu jedním regulátorem Easy Control vám pomůže správně topit. Přívody vzduchu do ohniště (primární, sekundární, terciální) díky němu ovládáte pouze jedním regulátorem. 1. Start – zátop: Pro dostatečný přívod vzduchu při zatápění přepněte na „Start“, dokud se oheň rovnoměrně nerozhoří. [image:2][image:3]   2. Topení: Pro čisté a efektivní spalování posuňte regulátor po roztopení nahoru na „provoz“. [image:4] 3. Uzavření: Když se rozhodnete dál netopit a oheň vyhasne, můžete přesunutím regulátoru do polohy „0“ udržet teplo v místnosti. Díky uzavíratelnému přívodu vzduchu zůstane teplo krbových kamen uvnitř a vy si ho můžete ještě dlouho užívat. [image:5][image:6] Externí přívod vzduchu (CPV), ideální pro nízkoenergetické domy Barevné provedení kamen:  denim blue nebo šedá umělý kámen V horní části kamen lze umístit sadu akumulačních kamenů.Tu si můžete pořídit jako doplněk příslušenství. Díky ní vám kamna budou vydávat sálavé teplo ještě dlouho poté, co v kamnech už nebudete topit. Doporučujeme dokoupit: Akumulační kámen sada, laros grande/molde

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
63 990 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Specializovaná prodejna krbových kamen v Hradci Králové

Hledáte kamna, která zahřejí a zároveň ozdobí váš interiér? Stavte se u nás! Máme vystaveno přes 30 modelů krbových kamen v moderním i klasickém provedení.

Navštivte nás v Hradci Králové, ul. Náchodská 607 nebo volejte +420 605 246 096. Vystavené modely krbových kamen na prodejně máte možnost prohlédnout zde.

Krbová kamna Molde

Štíhlý společník s akumulací tepla. Nepřehlédnutelný elegán z plechu a kombinace bočního obkladu kamene. 

Úsporu tepla získáte díky možnosti uzavření externího přívodu vzduchu. Nebude vám tak unikat teplo do centrálního přívodu vzduchu, ani nasávat studený vzduch zvenku v době, kdy v kamnech netopíte.

Uzavíratelný přívod vzduchu do ohniště
Easy control, komfortní ovládání přívodu vzduchu jedním regulátorem
Easy Control vám pomůže správně topit. Přívody vzduchu do ohniště (primární, sekundární, terciální) díky němu ovládáte pouze jedním regulátorem.

1. Start – zátop:
Pro dostatečný přívod vzduchu při zatápění přepněte na „Start“, dokud se oheň rovnoměrně nerozhoří.

Image 2Image 3
 
2. Topení:
Pro čisté a efektivní spalování posuňte regulátor po roztopení nahoru na „provoz“.

Image 4

3. Uzavření:
Když se rozhodnete dál netopit a oheň vyhasne, můžete přesunutím regulátoru do polohy „0“ udržet teplo v místnosti. Díky uzavíratelnému přívodu vzduchu zůstane teplo krbových kamen uvnitř a vy si ho můžete ještě dlouho užívat.

Image 5Image 6

Externí přívod vzduchu (CPV), ideální pro nízkoenergetické domy

Barevné provedení kamen: 
denim blue nebo šedá umělý kámen

V horní části kamen lze umístit sadu akumulačních kamenů.Tu si můžete pořídit jako doplněk příslušenství. Díky ní vám kamna budou vydávat sálavé teplo ještě dlouho poté, co v kamnech už nebudete topit.

Doporučujeme dokoupit: Akumulační kámen sada, laros grande/molde

Barva černá/denim blue
Hmotnost 233 kg
Materiál ocel/keramika
Max výkon 6,4 kW
Palivo dřevo
Regulovatelný výkon 3,0 - 6,4 kW
Rozměry (š x h x v) 589 x 482 x 1177 mm
Záruka 2 roky
Značka HAAS+SOHN
Účinnost 81 %
Certifikace Ecodesign 2022
Energetická třída A+
Vytápěný prostor 115 m³
Maximální délka polen 33 cm
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 6 kW
Pro pasivní domy
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO
Snadná regulace přívodu vzduchu do krbových kamen od HAAS+SOHN