HAAS+SOHN kachlová kamna Faro, medovník
  • Doprava zdarma
Kachlová krbová kamna Hass+Sohn

HAAS+SOHN kachlová kamna Faro, medovník

Kód: 0424637000000

Kachlová kamna FARO Kachlová kamna FARO kombinují tradiční design s moderními technologiemi pro maximální efektivitu a komfort. Díky větším dvířkům nabízejí lepší výhled na plameny, zatímco elegantní detaily, jako je moderní klička dodávají kamenům styl. Technologicky jsou kamna vybavena externím přívodem vzduchu (CPV), který je ideální pro nízkoenergetické domy. Ovládání je snadné díky regulátoru Easy Control, který zajišťuje komfortní přívod vzduchu. Kachlová kamna FARO jsou navíc vybavena terciárním spalováním, které šetří palivo a zvyšuje účinnost spalování. Výhody krbových kamen Faro: Externí přívod vzduchu (CPV) – ideální pro nízkoenergetické domy Terciární spalování – šetří palivo a zvyšuje účinnost Akumulace tepla pro dlouhotrvající sálání Jednoduché ovládání pomocí regulátoru Easy Control Tradiční kachle ve 4 barevných variantách Kachlová kamna FARO jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají elegantní a účinný zdroj tepla s dlouhou životností a moderními funkcemi. Pro ještě delší sálání tepla je možné dokoupit akumulační set kamenů, který prodlouží dobu vyzařování tepla, i když v kamnech zrovna netopíte. Kachlový sokl je dostupný ve čtyřech oblíbených barevných variantách: medovník, slonová kost, hnědá a zelená.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
65 989 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Specializovaná prodejna krbových kamen v Hradci Králové

Hledáte kamna, která zahřejí a zároveň ozdobí váš interiér? Stavte se u nás! Máme vystaveno přes 30 modelů krbových kamen v moderním i klasickém provedení.

Navštivte nás v Hradci Králové, ul. Náchodská 607 nebo volejte +420 605 246 096. Vystavené modely krbových kamen na prodejně máte možnost prohlédnout zde.

Kachlová kamna FARO

Kachlová kamna FARO kombinují tradiční design s moderními technologiemi pro maximální efektivitu a komfort. Díky větším dvířkům nabízejí lepší výhled na plameny, zatímco elegantní detaily, jako je moderní klička dodávají kamenům styl.

Technologicky jsou kamna vybavena externím přívodem vzduchu (CPV), který je ideální pro nízkoenergetické domy. Ovládání je snadné díky regulátoru Easy Control, který zajišťuje komfortní přívod vzduchu.

Kachlová kamna FARO jsou navíc vybavena terciárním spalováním, které šetří palivo a zvyšuje účinnost spalování.

Výhody krbových kamen Faro:
Externí přívod vzduchu (CPV) – ideální pro nízkoenergetické domy
Terciární spalování – šetří palivo a zvyšuje účinnost
Akumulace tepla pro dlouhotrvající sálání
Jednoduché ovládání
pomocí regulátoru Easy Control
Tradiční kachle ve 4 barevných variantách

Kachlová kamna FARO jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají elegantní a účinný zdroj tepla s dlouhou životností a moderními funkcemi.

Pro ještě delší sálání tepla je možné dokoupit akumulační set kamenů, který prodlouží dobu vyzařování tepla, i když v kamnech zrovna netopíte.

Kachlový sokl je dostupný ve čtyřech oblíbených barevných variantách: medovník, slonová kost, hnědá a zelená.

Barva medovník
Hmotnost 169 kg
Materiál ocel / keramika
Palivo dřevo
Regulovatelný výkon 3,0 - 6,3 kW
Rozměry (š x h x v) 745 x 451 x 1100 mm
Záruka 2 roky
Značka HAAS+SOHN
Účinnost 80 %
Certifikace Ecodesign 2022
Energetická třída A+
Vytápěný prostor 113 m³
Maximální délka polen 33 cm
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní / zadní
Jmenovitý výkon 6 kW
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO