HAAS+SOHN kachlová kamna Matera, černá/medovník
  • Doprava zdarma
Kachlová kamna s výměníkem

HAAS+SOHN kachlová kamna Matera, černá/medovník

Kód: 0435215100000

Kachlová kamna Matera Vyměnitelný výměník, možnost nahradit výměník záslepkou teplovodní výměník můžete do kamen kdykoliv doplnit, popř. ho vyjmout a nahradit záslepkou. Systém umožňuje dodatečné napojení na otopnou soustavu (ústřední topení), nebo zpětnou přestavbu na teplovzdušný provoz. Pozor! V kamnech s výměníkem nikdy netopte, pokud výměník není připojený k otopné soustavě (napuštěný vodou). Výměník je třeba z kamen vyjmout a nahradit záslepkou. Pokud máte naše kamna bez výměníku, je pravděpodobné, že do nich půjde výměník zpětně doplnit. Nabídku samostatných výměníků a záslepek najdete v sekci příslušenství. Easy control, komfortní ovládání přívodu vzduchu jedním regulátorem Externí přívod vzduchu (CPV), ideální pro nízkoenergetické domy Terciární spalování, dvojí spalování šetří palivo

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
99 989 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Specializovaná prodejna krbových kamen v Hradci Králové

Hledáte kamna, která zahřejí a zároveň ozdobí váš interiér? Stavte se u nás! Máme vystaveno přes 30 modelů krbových kamen v moderním i klasickém provedení.

Navštivte nás v Hradci Králové, ul. Náchodská 607 nebo volejte +420 605 246 096. Vystavené modely krbových kamen na prodejně máte možnost prohlédnout zde.

Kachlová kamna Matera

Vyměnitelný výměník, možnost nahradit výměník záslepkou
teplovodní výměník můžete do kamen kdykoliv doplnit, popř. ho vyjmout a nahradit záslepkou. Systém umožňuje dodatečné napojení na otopnou soustavu (ústřední topení), nebo zpětnou přestavbu na teplovzdušný provoz.

Pozor! V kamnech s výměníkem nikdy netopte, pokud výměník není připojený k otopné soustavě (napuštěný vodou). Výměník je třeba z kamen vyjmout a nahradit záslepkou.

Pokud máte naše kamna bez výměníku, je pravděpodobné, že do nich půjde výměník zpětně doplnit. Nabídku samostatných výměníků a záslepek najdete v sekci příslušenství.

Easy control, komfortní ovládání přívodu vzduchu jedním regulátorem

Externí přívod vzduchu (CPV), ideální pro nízkoenergetické domy

Terciární spalování, dvojí spalování šetří palivo

Barva černá / medovník
Hmotnost 287 kg
Materiál ocel
Palivo dřevo
Regulovatelný výkon 4,0 - 7,9 kW
Rozměry (š x h x v) 963 x 622 x 1100 mm
Záruka 2 roky
Značka HAAS+SOHN
Účinnost 78 %
Certifikace Ecodesign 2022
Energetická třída A
Vytápěný prostor 142 m³
Maximální délka polen 50 cm
Průměr kouřovodu 160 mm
Připojení kouřovodu horní
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO