HAAS+SOHN kbrová kamna Visby II s výměníkem, černá/Woodstone Prestige
  • Doprava zdarma
  • Vystaveno na prodejně
Krbová kamna s výměníkem

HAAS+SOHN kbrová kamna Visby II s výměníkem, černá/Woodstone Prestige

Kód: 0434517500000

Krbová kamna VISBY II s výměníkem – Elegance a pohodlí s pískovcovým designem Krbová kamna VISBY II s výměníkem přináší dokonalou kombinaci moderního vytápění a stylového přírodního vzhledu. Obložená luxusním pískovcem Woodstone Prestige, tato kamna nabízejí nejen estetický zážitek, ale také efektivní vytápění s integrovaným výměníkem. Jednoduché ovládání a údržba jsou klíčovými vlastnostmi tohoto modelu. Čištění výměníku je velmi snadné – není nutné otevírat dvířka, stačí našroubovat táhlo do otvoru v přední části a pohybem sem a tam jednoduše setřít nečistoty, které pak napadají do popelníku. Komfortní regulace vzduchu je zajištěna systémem Easy Control, který umožňuje ovládání všech tří přívodů vzduchu pomocí jednoho regulátoru umístěného v horní části kamen. Nemusíte se ohýbat, vše ovládáte pohodlně a bez námahy. Výhody krbových kamen VISBY II s výměníkem: • Uzavíratelný přívod vzduchu do ohniště pro efektivní kontrolu spalování • Easy Control – jednoduché ovládání přívodu vzduchu jedním regulátorem • Snadné čištění výměníku i se zavřenými dvířky • Externí přívod vzduchu (CPV) – ideální pro nízkoenergetické domy • Terciární spalování – dvojí spalování, které šetří palivo • Vychlazovací smyčka (není součástí kamen) pro ochranu výměníku proti přetopení • 3-bodové zavírání dvířek pro bezpečný provoz Krbová kamna VISBY II s výměníkem jsou perfektní volbou pro ty, kdo hledají efektivní, čisté a pohodlné vytápění v kombinaci s přírodním a elegantním designem, ideální pro moderní i klasické interiéry. Vychlazovací smyčka Visby ( + 3 399 Kč)

celý popis

61 990 Kč

Martin Špalek
605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Tyto krbová kamna máme vystavené na prodejně v Hradci Králové!

Hledáte kamna, která zahřejí a zároveň ozdobí váš interiér? Stavte se u nás! Máme vystaveno přes 30 modelů krbových kamen v moderním i klasickém provedení.

Navštivte nás v Hradci Králové, ul. Náchodská 607 nebo volejte +420 605 246 096. Vystavené modely krbových kamen na prodejně máte možnost prohlédnout zde.

Krbová kamna VISBY II s výměníkem – Elegance a pohodlí s pískovcovým designem

Krbová kamna VISBY II s výměníkem přináší dokonalou kombinaci moderního vytápění a stylového přírodního vzhledu. Obložená luxusním pískovcem Woodstone Prestige, tato kamna nabízejí nejen estetický zážitek, ale také efektivní vytápění s integrovaným výměníkem.

Jednoduché ovládání a údržba jsou klíčovými vlastnostmi tohoto modelu. Čištění výměníku je velmi snadné – není nutné otevírat dvířka, stačí našroubovat táhlo do otvoru v přední části a pohybem sem a tam jednoduše setřít nečistoty, které pak napadají do popelníku.

Komfortní regulace vzduchu je zajištěna systémem Easy Control, který umožňuje ovládání všech tří přívodů vzduchu pomocí jednoho regulátoru umístěného v horní části kamen. Nemusíte se ohýbat, vše ovládáte pohodlně a bez námahy.

Výhody krbových kamen VISBY II s výměníkem:
Uzavíratelný přívod vzduchu do ohniště pro efektivní kontrolu spalování
Easy Control – jednoduché ovládání přívodu vzduchu jedním regulátorem
Snadné čištění výměníku i se zavřenými dvířky
Externí přívod vzduchu (CPV) – ideální pro nízkoenergetické domy
Terciární spalování – dvojí spalování, které šetří palivo
Vychlazovací smyčka (není součástí kamen) pro ochranu výměníku proti přetopení
3-bodové zavírání dvířek pro bezpečný provoz

Krbová kamna VISBY II s výměníkem jsou perfektní volbou pro ty, kdo hledají efektivní, čisté a pohodlné vytápění v kombinaci s přírodním a elegantním designem, ideální pro moderní i klasické interiéry.

Vychlazovací smyčka Visby ( + 3 399 Kč)

Barva černá, woodstone
Hmotnost 180 kg
Materiál ocel
Max výkon 10,2 kW
Palivo Dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 3,3 - 10,2 kW
Rozměry (š x h x v) 567 / 524 / 1012 mm
Záruka 2 roky
Značka HAAS+SOHN
Účinnost 79 %
Certifikace Ecodesign 2022
Energetická třída A+
Vytápěný prostor 184 m³
Maximální délka polen 33 cm
Připojení kouřovodu horní
Teplovodní výměník ANO
Jmenovitý výkon 10,2 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO