HAAS+SOHN krbová kamna Firepot, bílá
  • Doprava zdarma
Ocelová krbová kamna Hass+Sohn

HAAS+SOHN krbová kamna Firepot, bílá

Kód: 0424618020000

Krbová kamna Firepot s plotnou – Kombinace elegance a praktičnosti Krbová kamna Firepot spojují krásu tradičního ohně s praktickými funkcemi moderní kuchyně. Díky zabudované sklokeramické plotně se stanou neocenitelným pomocníkem nejen při vytápění, ale také při vaření, a to i v případě výpadku elektřiny nebo plynu. Jejich univerzální design a praktické funkce z nich činí skvělou volbu pro každou domácnost. Vlastnosti kamen Firepot: Kamna Firepot jsou vybavena inovativní sklokeramickou deskou pro vaření, která umožňuje pohodlně přepínat mezi režimy „topení“ a „vaření“. Kromě toho mají kamna úložný prostor na dřevo a pokročilý systém regulace přívodu vzduchu Easy Control, který ovládá primární, sekundární i terciární přívod vzduchu pomocí jednoho regulátoru. Externí přívod vzduchu (CPV) je navíc ideální pro nízkoenergetické a pasivní domy, což zajišťuje lepší kvalitu vzduchu v interiéru. Výhody kamen Firepot • Vaření na sklokeramické plotně: Ideální při výpadku energie, umožňuje přípravu jídel na dřevu. • Easy Control systém: Pohodlné ovládání přívodů vzduchu jedním regulátorem zajišťuje efektivní spalování a snadnou obsluhu. • Uzavíratelný přívod vzduchu: Zabraňuje úniku tepla z místnosti, když se v kamnech netopí, což zvyšuje energetickou účinnost. • Externí přívod vzduchu (CPV): Přivádí vzduch zvenčí, což je výhodné zejména pro moderní energeticky úsporné domy. Kamna Firepot jsou k dispozici ve třech stylových variantách, které skvěle doplní váš interiér: • Bílá: Moderní a svěží vzhled. • Černá: Elegantní a univerzální. • Nerez: Průmyslový a odolný design. Každá barevná varianta přináší svůj jedinečný styl, ať už preferujete klasický, moderní nebo industriální vzhled.

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
39 990 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Specializovaná prodejna krbových kamen v Hradci Králové

Hledáte kamna, která zahřejí a zároveň ozdobí váš interiér? Stavte se u nás! Máme vystaveno přes 30 modelů krbových kamen v moderním i klasickém provedení.

Navštivte nás v Hradci Králové, ul. Náchodská 607 nebo volejte +420 605 246 096. Vystavené modely krbových kamen na prodejně máte možnost prohlédnout zde.

Krbová kamna Firepot s plotnou – Kombinace elegance a praktičnosti

Krbová kamna Firepot spojují krásu tradičního ohně s praktickými funkcemi moderní kuchyně. Díky zabudované sklokeramické plotně se stanou neocenitelným pomocníkem nejen při vytápění, ale také při vaření, a to i v případě výpadku elektřiny nebo plynu. Jejich univerzální design a praktické funkce z nich činí skvělou volbu pro každou domácnost.

Vlastnosti kamen Firepot:
Kamna Firepot jsou vybavena inovativní sklokeramickou deskou pro vaření, která umožňuje pohodlně přepínat mezi režimy „topení“ a „vaření“. Kromě toho mají kamna úložný prostor na dřevo a pokročilý systém regulace přívodu vzduchu Easy Control, který ovládá primární, sekundární i terciární přívod vzduchu pomocí jednoho regulátoru. Externí přívod vzduchu (CPV) je navíc ideální pro nízkoenergetické a pasivní domy, což zajišťuje lepší kvalitu vzduchu v interiéru.

Výhody kamen Firepot

Vaření na sklokeramické plotně: Ideální při výpadku energie, umožňuje přípravu jídel na dřevu.

Easy Control systém: Pohodlné ovládání přívodů vzduchu jedním regulátorem zajišťuje efektivní spalování a snadnou obsluhu.

Uzavíratelný přívod vzduchu: Zabraňuje úniku tepla z místnosti, když se v kamnech netopí, což zvyšuje energetickou účinnost.

Externí přívod vzduchu (CPV): Přivádí vzduch zvenčí, což je výhodné zejména pro moderní energeticky úsporné domy.

Kamna Firepot jsou k dispozici ve třech stylových variantách, které skvěle doplní váš interiér:
• Bílá: Moderní a svěží vzhled.
• Černá: Elegantní a univerzální.
• Nerez: Průmyslový a odolný design.


Každá barevná varianta přináší svůj jedinečný styl, ať už preferujete klasický, moderní nebo industriální vzhled.

Barva bílá
Hmotnost 134 kg
Materiál ocel
Max výkon 6,3 kW
Palivo dřevo
Regulovatelný výkon 3 - 6,4 kW
Rozměry (š x h x v) 540 x 489 x 912 mm
Záruka 2 roky
Značka HAAS+SOHN
Účinnost 81 %
Certifikace Ecodesign 2022
Energetická třída A
Vytápěný prostor 115 m³
Maximální délka polen 33 cm
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu zadní
Jmenovitý výkon 6 kW
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO