ROMOTOP krbová kamna Parla T 3S kámen
  • Doprava zdarma
Kachlová krbová kamna Romotop

ROMOTOP krbová kamna Parla T 3S kámen

Kód: PARYETG20

Krbová kamna PARLA T 3S dokážou splnit Vaše přání, a to díky spolehlivému otáčivému mechanismu. Navíc si pozici kamen jednoduše zajistíte aretací. Tento model je umístěn na stabilní otáčecí noze, která umožňuje nastavit směr vyzařovaného tepla dle momentálního přání. Boční prosklení dovoluje sledovat plameny z různých úhlů a tak umocnit estetický dojem. S výběrem z různých typů obkladů a barevných variant, může být PARLA T 3S snadno přizpůsobeno vašim osobním preferencím a designu interiéru, zatímco jeho robustní konstrukce zaručuje dlouhodobou spokojenost a bezpečné používání. Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Ve standardu je možné zapojení horního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Otáčivé topeniště nabízí uživateli pohled do ohně z různých úhlů. .

celý popis

E-shop: na objednávku
47 900 Kč -10%
43 110 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna PARLA T 3S dokážou splnit Vaše přání, a to díky spolehlivému otáčivému mechanismu. Navíc si pozici kamen jednoduše zajistíte aretací. Tento model je umístěn na stabilní otáčecí noze, která umožňuje nastavit směr vyzařovaného tepla dle momentálního přání. Boční prosklení dovoluje sledovat plameny z různých úhlů a tak umocnit estetický dojem. S výběrem z různých typů obkladů a barevných variant, může být PARLA T 3S snadno přizpůsobeno vašim osobním preferencím a designu interiéru, zatímco jeho robustní konstrukce zaručuje dlouhodobou spokojenost a bezpečné používání. Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Ve standardu je možné zapojení horního odvodu spalin. Díky sekundárnímu přívodu vzduchu je sklo dvířek omýváno a tak nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Otáčivé topeniště nabízí uživateli pohled do ohně z různých úhlů.
.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 129 kg
Materiál ocel/serpentin
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 3,0-7,8 kW
Rozměry (š x h x v) 471 x 431 x 1052 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 78,7 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A
Maximální délka polen 250 mm
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 6 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO