ROMOTOP krbová kamna Sone G 04, pískovec
  • Doprava zdarma
  • Vystaveno na prodejně
Kachlová krbová kamna Romotop

ROMOTOP krbová kamna Sone G 04, pískovec

Kód: SoneG04

Krbová kamna SONE G Zaoblený tvar krbových kamen SONE G společně s designovým sklem poskytují příjemný pohled na oheň, který nikdy nezevšední. Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Konstrukce kamen umožňuje zvolit ze dvou způsobů odvodu spalin - horního nebo zadního. Sklo dvířek z vnitřní strany omývá proudící sekundární vzduch a díky tomu nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem.  K dispozici jsou v několika variantách, které se liší materiálem opláštění, což umožňuje vybrat si kamna přesně podle vašich potřeb a estetických preferencí. Pískovec má přírodní, zemité barvy, textura pískovce přináší do interiéru teplý a příjemný pocit. Výhody: Pískovec má dobré akumulační vlastnosti a dodává teplo postupně, čímž poskytuje dlouhodobé sálání. Navíc je odolný a má dlouhou životnost. Kamna je možné vybírat z variant různého opláštění: keramika, keramika s reliéfem, přírodní kámen serpentin, pískovec, ocel. Všechny typy těchto kamen mají tyto výhody: • Systém CPV: Centrální přívod externího vzduchu pro efektivní a ekologické spalování. • Čisté sklo: Sekundární přívod vzduchu zabraňuje usazování nečistot na skle, což zajišťuje neustále čistý pohled na oheň. • Šamotová spalovací komora: Vysoce kvalitní šamotové tvarovky zajišťují optimální hoření a zvyšují účinnost kamen. • Jednoduchá regulace: Snadná regulace přívodu vzduchu jediným ovládacím prvkem. • Varianty odvodu spalin: Možnost zvolit horní nebo zadní odvod spalin pro flexibilní instalaci. SONE G nabízí i variantu akumulačních kamen, která jsou navržena pro dlouhodobé udržení a postupné uvolňování tepla, což zajišťuje rovnoměrné vytápění a vyšší komfort. Jsou ideální pro zákazníky, kteří preferují stabilní a dlouhotrvající teplo. Vyberte si variantu krbových kamen SONE G, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a stylu interiéru. Tato kamna vám poskytnou nejen příjemné teplo, ale také estetický zážitek a komfort ve vašem domově.

celý popis

51 860 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Tyto krbová kamna máme vystavené na prodejně v Hradci Králové!

Hledáte kamna, která zahřejí a zároveň ozdobí váš interiér? Stavte se u nás! Máme vystaveno přes 30 modelů krbových kamen v moderním i klasickém provedení.

Navštivte nás v Hradci Králové, ul. Náchodská 607 nebo volejte +420 605 246 096. Vystavené modely krbových kamen na prodejně máte možnost prohlédnout zde.

Krbová kamna SONE G

Zaoblený tvar krbových kamen SONE G společně s designovým sklem poskytují příjemný pohled na oheň, který nikdy nezevšední.

Krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Konstrukce kamen umožňuje zvolit ze dvou způsobů odvodu spalin - horního nebo zadního. Sklo dvířek z vnitřní strany omývá proudící sekundární vzduch a díky tomu nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. 

K dispozici jsou v několika variantách, které se liší materiálem opláštění, což umožňuje vybrat si kamna přesně podle vašich potřeb a estetických preferencí.

Pískovec má přírodní, zemité barvy, textura pískovce přináší do interiéru teplý a příjemný pocit.

Výhody: Pískovec má dobré akumulační vlastnosti a dodává teplo postupně, čímž poskytuje dlouhodobé sálání. Navíc je odolný a má dlouhou životnost.


Kamna je možné vybírat z variant různého opláštění: keramika, keramika s reliéfem, přírodní kámen serpentin, pískovec, ocel.

Všechny typy těchto kamen mají tyto výhody:

Systém CPV: Centrální přívod externího vzduchu pro efektivní a ekologické spalování.
Čisté sklo: Sekundární přívod vzduchu zabraňuje usazování nečistot na skle, což zajišťuje neustále čistý pohled na oheň.
Šamotová spalovací komora: Vysoce kvalitní šamotové tvarovky zajišťují optimální hoření a zvyšují účinnost kamen.
Jednoduchá regulace: Snadná regulace přívodu vzduchu jediným ovládacím prvkem.
Varianty odvodu spalin: Možnost zvolit horní nebo zadní odvod spalin pro flexibilní instalaci.

SONE G nabízí i variantu akumulačních kamen, která jsou navržena pro dlouhodobé udržení a postupné uvolňování tepla, což zajišťuje rovnoměrné vytápění a vyšší komfort. Jsou ideální pro zákazníky, kteří preferují stabilní a dlouhotrvající teplo.

Vyberte si variantu krbových kamen SONE G, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a stylu interiéru. Tato kamna vám poskytnou nejen příjemné teplo, ale také estetický zážitek a komfort ve vašem domově.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 155 kg
Materiál ocel/pískovec
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 3,0-7,8 kW
Rozměry (š x h x v) 630 x 398 x 1071 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 83,5 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A+
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 6 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO