Sklo pod kamna typ F3, 1200 x 1100 x 6 mm
Sklo pod kamna síla 6 mm - nosnost 200 kg

Sklo pod kamna typ F3, 1200 x 1100 x 6 mm

Kód: FAZ6F3

Kalené bezpečnostní sklo pod krbová kamna s hranou ve tvaru fazety. Vysoká únosnost skla 200 kg postačuje pro mnoho krbových kamen. Přesný tvar a rozměry naleznete v parametrech a v obrázku. Kalené čiré sklo pod kamna zajišťuje ochranu před teplem a uhlíky z kamen - vytváří nespalnou ochrannou plochu před kamny a krbem. Norma ČSN 061008 nařizuje pro krbová kamna umístění nehořlavé podložky nejméně 300 mm před přikládacími a popelníkovými dvířky a 100 mm po zbylých stranách. U krbů to je nejméně 800 mm před dvířky krbu a 400 mm do stran. Nehořlavá podložka znemožní vznícení podlahy z hořlavých materiálů a zabrání také žhavým uhlíkům vypadlým z topeniště zapálit okolní předměty. Sklo je vhodné opatřit před usazením na zem těsněním proti vniknutí prachu pod sklo. Dalším dobrým pomocníkem jsou podložky pod krbová kamna, které zabraňují poškrábání vašeho skla. POZOR! Do již vyrobeného kaleného skla nelze zasahovat, například řezáním, broušením či vrtáním. Došlo by k totální destrukci skla.

celý popis

E-shop: do 10 dnů
3 632 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem

Kalené bezpečnostní sklo pod krbová kamna s hranou ve tvaru fazety. Vysoká únosnost skla 200 kg postačuje pro mnoho krbových kamen. Přesný tvar a rozměry naleznete v parametrech a v obrázku. Kalené čiré sklo pod kamna zajišťuje ochranu před teplem a uhlíky z kamen - vytváří nespalnou ochrannou plochu před kamny a krbem. Norma ČSN 061008 nařizuje pro krbová kamna umístění nehořlavé podložky nejméně 300 mm před přikládacími a popelníkovými dvířky a 100 mm po zbylých stranách. U krbů to je nejméně 800 mm před dvířky krbu a 400 mm do stran. Nehořlavá podložka znemožní vznícení podlahy z hořlavých materiálů a zabrání také žhavým uhlíkům vypadlým z topeniště zapálit okolní předměty.
Sklo je vhodné opatřit před usazením na zem těsněním proti vniknutí prachu pod sklo. Dalším dobrým pomocníkem jsou podložky pod krbová kamna, které zabraňují poškrábání vašeho skla.

POZOR! Do již vyrobeného kaleného skla nelze zasahovat, například řezáním, broušením či vrtáním. Došlo by k totální destrukci skla.

Hmotnost 20 kg
Materiál kalené bezpečnostní sklo
Záruka 2
Značka Ofenprofi