Sklo před kamna a krb typ M4, 1000 x 600 x 6 mm
Sklo před krby

Sklo před kamna a krb typ M4, 1000 x 600 x 6 mm

Kód: FAZ6M4

Kalené bezpečnostní sklo řed krbová kamna a krb s hranou ve tvaru fazety. Sklo lze použít jako přísuvné sklo před kamna nebo krb. Vysoká únosnost skla 200 kg postačuje pro mnoho krbových kamen. Přesný tvar a rozměry naleznete v parametrech a v obrázku. Kalené čiré sklo pod kamna zajišťuje ochranu před teplem a uhlíky z kamen - vytváří nespalnou ochrannou plochu před kamny a krbem. Norma ČSN 061008 nařizuje pro krbová kamna umístění nehořlavé podložky nejméně 300 mm před přikládacími a popelníkovými dvířky a 100 mm po zbylých stranách. U krbů to je nejméně 800 mm před dvířky krbu a 400 mm do stran. Nehořlavá podložka znemožní vznícení podlahy z hořlavých materiálů a zabrání také žhavým uhlíkům vypadlým z topeniště zapálit okolní předměty. Sklo je vhodné opatřit před usazením na zem těsněním proti vniknutí prachu pod sklo. Přilepením skla přes těsnění je i zabráněno posuvu skla. POZOR! Do již vyrobeného kaleného skla nelze zasahovat, například řezáním, broušením či vrtáním. Došlo by k totální destrukci skla.

celý popis

E-shop: do 10 dnů
2 999 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem

Kalené bezpečnostní sklo řed krbová kamna a krb s hranou ve tvaru fazety. Sklo lze použít jako přísuvné sklo před kamna nebo krb. Vysoká únosnost skla 200 kg postačuje pro mnoho krbových kamen. Přesný tvar a rozměry naleznete v parametrech a v obrázku. Kalené čiré sklo pod kamna zajišťuje ochranu před teplem a uhlíky z kamen - vytváří nespalnou ochrannou plochu před kamny a krbem. Norma ČSN 061008 nařizuje pro krbová kamna umístění nehořlavé podložky nejméně 300 mm před přikládacími a popelníkovými dvířky a 100 mm po zbylých stranách. U krbů to je nejméně 800 mm před dvířky krbu a 400 mm do stran. Nehořlavá podložka znemožní vznícení podlahy z hořlavých materiálů a zabrání také žhavým uhlíkům vypadlým z topeniště zapálit okolní předměty.
Sklo je vhodné opatřit před usazením na zem těsněním proti vniknutí prachu pod sklo. Přilepením skla přes těsnění je i zabráněno posuvu skla.

POZOR! Do již vyrobeného kaleného skla nelze zasahovat, například řezáním, broušením či vrtáním. Došlo by k totální destrukci skla.

Hmotnost 9 kg
Materiál kalené bezpečnostní sklo
Záruka 2
Značka Ofenprofi