ROMOTOP krbová kamna Telde keramika
  • Doprava zdarma
Kachlová krbová kamna Romotop

ROMOTOP krbová kamna Telde keramika

Kód: TELYDW10

Krbová kamna s teplovodním výměníkem a dvojitým prosklením Telde Krbová kamna s teplovodním výměníkem Telde představují vyváženou kombinaci moderní techniky, robustní konstrukce a jednoduchého ovládání, což je předurčuje ke spolehlivému provozu v centrálních systémech vytápění domů. Jedním z hlavních rysů těchto krbových kamen je jejich schopnost předávat až 10 kW výkonu do teplovodního rozvodu, čímž mohou vytápět i celý dům. Až 70 % vyprodukovaného tepla je směřováno do teplovodního výměníku, který pojme 32 litrů vody, což napomáhá rovnoměrnému zahřívání místností.   Vychlazovací smyčka funguje jako ochrana proti přehřátí v případě výpadku elektrické energie. Dveře s dvojitým sklem účinně zamezují přehřívání místnosti. Kamna disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Výstup spalin je možný horním odvodem. Oplach skel předehřátým vzduchem zabraňuje jejich znečištění.   Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem. Inovativní systém vedení spalin double spin zvyšuje účinnost kamen a snižuje emise. Splňují nejpřísnější ekologické standardy stanovené směrnicí Evropské komise o Ecodesignu. Díky efektivnímu využití energie jsou kamna vhodná nejen pro běžné, ale i pro nízkoenergetické domy.   Spolehlivé zásobování teplem i při nízkých venkovních teplotách je tak zaručeno. Krbová kamna Telde dosahují rovnováhy mezi výkonem, spotřebou paliva a ohleduplností k životnímu prostředí. Barevné provedení kamen: lze vybírat ze vzorníku keramické glazury

celý popis

E-shop: Na objednávku (tel. 603 531 370)
67 900 Kč

Vladimír Kulhánek
+420 605 246 096

Vám pomůže s výběrem
Specializovaná prodejna krbových kamen v Hradci Králové

Hledáte kamna, která zahřejí a zároveň ozdobí váš interiér? Stavte se u nás! Máme vystaveno přes 30 modelů krbových kamen v moderním i klasickém provedení.

Navštivte nás v Hradci Králové, ul. Náchodská 607 nebo volejte +420 605 246 096. Vystavené modely krbových kamen na prodejně máte možnost prohlédnout zde.

Krbová kamna s teplovodním výměníkem a dvojitým prosklením Telde

Krbová kamna s teplovodním výměníkem Telde představují vyváženou kombinaci moderní techniky, robustní konstrukce a jednoduchého ovládání, což je předurčuje ke spolehlivému provozu v centrálních systémech vytápění domů.

Jedním z hlavních rysů těchto krbových kamen je jejich schopnost předávat až 10 kW výkonu do teplovodního rozvodu, čímž mohou vytápět i celý dům. Až 70 % vyprodukovaného tepla je směřováno do teplovodního výměníku, který pojme 32 litrů vody, což napomáhá rovnoměrnému zahřívání místností.
 
Vychlazovací smyčka
funguje jako ochrana proti přehřátí v případě výpadku elektrické energie.

Dveře s dvojitým sklem účinně zamezují přehřívání místnosti.

Kamna disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu.

Výstup spalin je možný horním odvodem.

Oplach skel předehřátým vzduchem zabraňuje jejich znečištění.
 
Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami.

Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem.

Inovativní systém vedení spalin double spin zvyšuje účinnost kamen a snižuje emise.

Splňují nejpřísnější ekologické standardy stanovené směrnicí Evropské komise o Ecodesignu.

Díky efektivnímu využití energie jsou kamna vhodná nejen pro běžné, ale i pro nízkoenergetické domy.
 
Spolehlivé zásobování teplem i při nízkých venkovních teplotách je tak zaručeno.

Krbová kamna Telde dosahují rovnováhy mezi výkonem, spotřebou paliva a ohleduplností k životnímu prostředí.

Barevné provedení kamen: lze vybírat ze vzorníku keramické glazury

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 264 kg
Materiál ocel/keramika
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 3,8 - 9,9 kW
Rozměry (š x h x v) 874 x 456 x 973 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 79 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A
Maximální délka polen 300 mm
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Teplovodní výměník ANO
Jmenovitý výkon 6 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Airwash systém ANO